Isännöintipalveluyritys Pohjanmaan Kiinteistöpalvelut Oy

 

Pohjanmaan kiinteistöpalvelujen tarina

 

Pohjanmaan Kiinteistöpalveluiden tarina alkoi Härmänseudulta vuonna 1995. Yritys on laajentanut toimintaansa Seinäjoen seudulle vuonna 2012 alussa. Toimisto sijaitsee keskellä Seinäjoen kaupunkia, Kalevankatu 12, 4. kerros.

 

Yrityksen toiminnan alkuvaiheessa toiminta perustui kiinteistöjen huolto -ja korjaustöihin. Kunnossapitotyöt sisälsivät mm. taloteknisiä töitä (lämpö, vesi, ilmastointi, sähkö). Korjaustöihin sisältyi talotekniikan LVI-, kylmälaitehuoltoa sekä yleensä talotekniikkajärjestelmät.

Taloyhtiöiden isännöinti aloitettiin 2005, jota on kehitetty nykyisten asiakkaiden tarpeita paremmin vastaamaan. Asunto-osakehuoneistojen ja liiketilojen vuokraus aloitettiin vuonna 2012. Vuokrattavat kohteet löytyvät nettisivuiltamme vaivattomasti aina halutessa.

 

Olemme perustaneet myös oman kirjanpitotoimiston Seinäjoelle, jossa hoidamme PK- yritysten ja taloyhtiöiden isännöintiin liittyvät asiat. Kaikki isännöintipalvelut ovat saman katon alla saatavilla kokonaisvaltaisesti, nopeasti ja joustavasti.

 

Tällä hetkellä panostamme palvelun laadun kehittämiseen. Osa palvelun laatua on siirtyminen isännöinnissä palvelupaketteihin. Palvelupaketteja olemme laatineet siten, että palvelupaketin nimestä selviää toiminnan laajuus.

Isoo-Antti on palvelupaketeista kattavin. Paketti sisältää hallinnollisen isännöinnin, kokonaisvaltaisen kirjanpitopalvelun ja teknisen isännöinnin.

Rannanjärvi sisältää kokonaisvaltaisen kirjanpitopalvelun ja hallinnollisen isännöinnin, paketti ei sisällä teknistä isännöintiä ja soveltuukin siksi uusille taloyhtiöille.

Vallesmanni on omatoimisen ja aktiivisen taloyhtiön suosikki, koska paketti sisältää vain hallinnollisen isännöinnin.

Kiinteistöisäntä taas isännöi liikekiinteistöjä. Tätä palvelupakettia sovelletaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tarjoamme sopivan ratkaisun kaikenkokoisille ja kaikentyyppisille liikekiinteistöille. Tavoitteenamme on toimiva ja energiatehokas kiinteistö, joka on myös viihtyisä ja turvallinen käyttäjille.

 

Kirjanpitopalvelut on jaettu kahteen eri palvelupakettiin

  • Yrityskirjanpito
  • Analyysipaketti

Normaali yrityskirjanpito sisältää kaikki lakisääteiset kirjanpitopalvelut, johon kuuluu mm. tilinpäätöstiedot, tilinpäätös, palkkojen maksaminen, veroilmoituksen teko, työeläke, alv- ilmoitukset, reskontra, sopimuksen mukaan.

Analyysipaketti sisältää yrityskirjanpidon lisäksi tukipalvelun mm. talousarvion laadintaan, tuloslaskelman ja taseen analysointiin, mahdollisten tukien hakemiseen ja selvittämiseen esim. uuden työntekijän palkkaukseen. ym.